GENERATIONER

GENERATIONER

Du skal vide, hvordan generationer tænker, arbejder, ønsker at blive ledet på og ikke mindst, hvilket potentiale disse nyeste generationer på arbejdsmarkedet repræsenterer i form af innovation og nytænkning.  

At unge er krævende, er der intet nyt i. Men der er ingen tvivl om, at de er unge, og de ved, at de er eftertragtede både som medarbejdere, men også som kunder. 

Showrooming

Showrooming

Showrooming er blevet en udpræget handelsform i den nu så digitale verden. I alt sin enkelthed går showrooming ud på at kunderne møder op i den fysiske butik for at se eller afprøve produktet, hvorefter de går hjem på internettet og bestiller varen.   

Fællesskaber, nærhed og natur

Fællesskaber, nærhed og natur

I en tid hvor vi hele tiden går med mobilen i lommen og omgiver os af teknologi, få vi en naturlig trang til at dyrke det nære. Vi får brug for berøring, fællesskaber og stærkere relationer. 

GENERATION Z  - den store generation

GENERATION Z - den store generation

Hvorfor er Generation Z så vigtige at forstå? Jo, fordi de er en kæmpe forbrugergruppe som disse år bliver den største og de differentierer sig i stor grad fra deres forrige - Generation Y - som var Mega-shoppere. De skal håndteres anderledes, hvis de skal ligge pengene i de fysiske butikker.

SLOW LUXURY

SLOW LUXURY

Slow Luxury er en tendens der breder sig på det amerikanske marked ligenu efter en årrække med iscenesættelse, de digitale platforme og det at være ‘på’ hele tiden og yde det maksimale.

Hvordan bliver din butik det nye sort?

Hvordan bliver din butik det nye sort?

Hvorfor står folk i kø for den nye Iphone? Skab blikfang, Arbejd i kontraster med Hvorfor står folk i kø for at få en gratis cola? materialer, belysning og formgivning. Hvad gør H&M når de lancerer en ny Iscenesæt relaterede produkter. designer? Skab små miljøer i rummet, rum-i-rum. De skaber HYPE omkring produktet.