Architecture award 2017

Fin artikel i britiske BUILD

Det bliver nu anerkendt af det britiske tidsskrift BUILD, der udgives fra London i et oplag på 270.000 . BUILD afholder årligt Architecture Awards, hvor visionære og talentfulde designere verden over hyldes. Risom Design modtager i år prisen  for ”bedste designvirksomhed i detail- og restaurationsbranchen”.


Aarhus Stiftstidende Erhverv

Risom Design får pris for DREWSENS

Ved dette års Architecture Awards, der afholdes af det britiske tidsskrift BUILD, går prisen for det mest innovative design i år til Risom Design, for arbejdet med tapasbaren DREWSENS kaffe, vin & tapas.


restaurant & cafe

Giv gæsten en komplet oplevelse

08.12.15|Danmarks Restauranter & Cafeer (branchens fagblad) har bragt en artikel med Risom Design. Her fortæller vi om hvor vigtigt det er at give en komplet oplevelse til sine kunder, hvilket gælder lige fra website til toilet. 


SILKEBORG KOMMUNE

Omtale af Silkeborg Ry Golfklub

19.07.15|Silkeborg Ry Golfklub har en proshop, hvor deres medlemmer og gæster kan købe golfudstyr og bestille lektioner hos klubbens professionelle trænere. Den nuværende butik blev opført for fem år siden som en del af det nye golftræningscenter, og i 2014 overtog klubben selv driften af butikken.


Silkeborg Kommune

Omtale af Evald Brasserie & Café

19.07.15|Evald Brasserie & Café har igennem de seneste to år gennemgået en udvikling mht. gæster og koncept. I begyndelsen af 2015 foretog de en ombygning af indretningen i restauranten.


SILKEBORG KOMMUNE

Omtale af Okkels Is

19.07.15|Okkels Is var oprindeligt en mindre isbar med 10 siddepladser. Ejerne savnede at kunne tilbyde flere kunder en siddeplads i et miljø, der indbød dem til at blive længere.


Passion

Sæt kunden i centrum

20.11.14|Branding, blikfang, storytelling og identitet er nøglebegreber for detailhandlen i kampen om den moderne forbruger. Det handler om den gode kundeoplevelse, hvor kunden iscenesættes og bliver omdrejningspunkt.


Pulz magazine

Get in - også uden billet

04.11.14|Et sted at mødes, hygge, hænge ud eller grine færdigt. Den nye loungebar, Get In Bar, i musikteatrets ny-restaurerede foyer i Holstebro skal tiltrække andre end teatrets gæster.


Ekstra posten

Kunderne skal være en del af historien

16.07.14|Moderne detailhandel handler om branding, blikfang, storytelling og identitet, lyder det fra Jeanett Risom, der med tyve års brancheerfaring har etableret sig med design- og innovationsfirmaet Risom Design.